Publicaciones
Perspectivas futuras de la educación en nutrición. En , La educación en alimentación y nutrición. México, DF: Mc Graw Hill Educación.
. (2016). Comparative analysis of autoantibodies targeting peptidylarginine deiminase type 4, mutated citrullinated vimentin and cyclic citrullinated peptides in rheumatoid arthritis: associations with cytokine profiles, clinical and genetic features. Clin Exp Immunol, 182(2), 119-31. presentado en 2015 Nov. doi:10.1111/cei.12677
. (2015). Efecto del tratamiento térmico sobre la composición qu{ímica y minerales en semillas de lupinos silvestres. Revista chilena de nutrición, 42, 186–190.
. (2015). Feeding Behavior, Body Weight and Growth Rate during Post-Deprivation Period in Rats. Food and Nutrition Sciences, 6, 1307.
. (2015). Feeding Behavior, Body Weight and Growth Rate during Post-Deprivation Period in Rats. Food and Nutrition Sciences, 06(14), 1307 - 1315. presentado en Jan-01-2015. doi:10.4236/fns.2015.614136
. (2015). Polymorphisms and functional haplotype in PADI4: further evidence for contribution on rheumatoid arthritis susceptibility and anti-cyclic citrullinated peptide antibodies in a western Mexican population. Immunol Lett, 163(2), 214-20. presentado en 2015 Feb. doi:10.1016/j.imlet.2014.10.029
. (2015). Diagnóstico antropométrico del sobrepeso y la obesidad. En México Obeso Actualidades y perspectivas.
. (2014). Obesidad: ¿evolución, estatus, cultura, condición, enfermedad, epidemia o negocio redondo?. En México obeso: Actualidades y perspectivas.
. (2014). Privación, Comilona y Obesidad. En México obeso: Actualidades y perspectivas.
. (2014). Effect of early exposure to sucralose on fluid intake in rats. Revista Mexicana de Trastornos Alimentarios, 4(2), 116 - 123. presentado en Jan-01-2013. doi:10.1016/S2007-1523(13)71998-0
. (2013). Effect of early exposure to sucralose on fluid intake in rats. Revista Mexicana de Trastornos Alimentarios, 4, 116–123.
. (2013). Effects of a variety of foods on feeding behavior in rats. International Journal of Hispanic Psychology , 5(1), 87.
. (2012). El tamaño de la porción modifica el consumo de alimento en estudiantes universitarios. Acta Universitaria, 21, 23–28.
. (2011). Género, Interacción Social y Consumo de Alimento:" El Efecto Eva". Revista mexicana de trastornos alimentarios, 2, 10–23.
. (2011). Conductas de riesgo y sintomatolog{ía de trastornos del comportamiento alimentario en estudiantes universitarios del Sur de Jalisco, México. Revista mexicana de trastornos alimentarios, 1, 90–101.
. (2010). . (2009).